Почалася офіційна підготовка українських біатлоністів до нового сезону

21.05.2019 12:42 СПОРТ

Дівчата вирушать до білоруських Раубичів, а хлопці зберуться на Буковелі.

Загалом, змін як у складах команд, та і в тренерському складі не так і багато. Як ми розповідали, пішов тренер жіночої збірної Прокунін. Меркушина і надалі займається з батьками, Семеренки будуть під опікою Шамрая, Інші дівчата будуть тренуватися в групі з трьома тренерами, кожен з яких відповідає за певні функції: Лєсніков, Махлаєв, Біланєнко.

Поки не відомо, чи підпише угоду з міністерством Юлія Джима. Скоріше за все, Іра Варвинець вже не зможе виступати за команду. А от Олена Підгрушна вирішила таки продовжити кар'єру.

У чоловіків Сергій Семенов переведений у команду Б. Все через слабкі результати в останніх двох сезонах.

До речі, повернулася в Україну з Польщі тренер Надія Бєлова, але вона вирішила поки працювати в лайт режимі з юніорською командою.

Ну і є привід для двох вітань. Дмитро Підручний став заслуженим майстром спорту. А Марія Кручова вийшла заміж за росіянина Логінова. Марія вирішила закінчити кар'єру. До речі, Логінов рівно 5 років тому одружився на 19-річній російській біатлоністці Маргариті Яростовій, але щось пішло не так. Сподіваємося, що з Марією вони добре порозуміються і буде створено міцну родину. Щастя молодятам!

Ну і про голову федерації Володимира Бринзака. Він залишається на своїй посаді, але вже сам підтягує до більш щільної роботи у федерації Андрія Дериземлю. Офіційно вибори нового президента повинні відбутися аж у 2022 році і тоді вже, скоріше за все, федерацію очолить саме Дериземля.

Петро Гойс

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат