Як розвиватимуться парки Ужгорода, розповів директор КП «Під замком»

admin 26.07.2017 07:45 РАТУША

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання,головною темою якого стала діяльність комунального підприємства «Під замком», яке опікується парками Ужгорода

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання,головною темою якого стала діяльність комунального підприємства «Під замком», яке опікується парками Ужгорода. Йде мова про Боздоський парк та Підзамковий парки, управління якими здійснює віднедавна КП «Під замком».

Дмитро Свирид, директор КП «Під замком» розповів, що 30 травня цього року сесією міської ради прийнято рішення про відновлення роботи очолюваного ним підприємства, а згодом вирішено, що воно опікуватиметься і Боздоським парком. Йшлося про плани щодо розвитку парків, проекти тощо.   Дмитро Свирид зауважив, що працював 12 років в міській раді, а також у Закарпатському центрі туризму. Відтак поінформував про плани щодо парків, зокрема, про розвиток мотузкових атракціонів. 22 липня у Підзамковому парку відкрили ще один спеціальний мотузковий маршрут - «Адреналін» протяжністю 1000 метрів.

У «Боздоському парку» і надалі триватимуть свята, готують вже до Дня міста. Наразі планують фестиваль «дворових ігор», щоб нагадати дітям веселу і командну альтернативу гаджетам. У планах – облаштування алеї міст-побратимів. «Вже обговорювали цю ідею із міським головою. Думаю, це було би дуже доречно і гарно, оскільки Ужгород активно розвиває співпрацю із містами-побратимами, є кілька спільних   проектів і це було би дуже символічно», – зазначив Дмитро Свирид. Директор КП розповів про плани відновити можливість проведення концертів. Дбають і про спортивну та фізкультурну зону.

Паркове підприємство співпрацює із патрульною поліцією: стартував проект «Дитяча паркова поліція». «Щоб діти з дитинства розуміли, що є закон, порядок і є представники закону», - пояснив Д. Свирид. Наразі це діти зі «шкільної поліції», які на час канікул патрулюватимуть парк.

За словами директора, проблемою для парку залишається нестача робочих рук, а також можливість роботи парку взимку. Дмитро Свирид зауважив, що керівництво планує працювати прозоро і відкрите до пропозицій та зауважень. Адміністрація готова вислухати усі пропозиції мешканців щодо того, якими б вони хотіли бачити ці два парки. Вже цієї неділі, 30 липня, запрошують усіх охочих на зустріч у Боздоському парку о 12.00, а о 16.00 – у парку «Підзамку» біля сцени.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


26.07.2017 15:22 ****

В усіх мікрорайонах міст Закарпаття ПОВИННІ бути культурно-спортивні справжні КОМПЛЕКСИ,а не примітивні дитячі майданчики.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат