Водії ужгородських маршруток й надалі відмовляються перевозити школярів безкоштовно

admin 25.03.2016 10:03 РАТУША

Війна між маршрутниками і школярами в Ужгороді продовжується.


Минулого тижня в Фейсбуці ужгородці забили на сполох через відмову водія маршрутки перевозити безкоштовно школярів. Після – було багато скарг, тривале обговорення і у підсумку, ніби-то всі дійшли компромісу. Водій маршрутки попросив вибачення у мами ображених школярів, а його керівництво попередило водія – якщо ситуація повториться, він вилетить з роботи.

Та, вочевидь, аргументи були не надто переконливими, і не всі взяли ситуацію до уваги, адже уже сьогодні – черговий факт порушення.

“22 березня мою дитину вигнав і образив водій маршруту №22 з номерним знаком АО4269 ВМ. Дитина змушуна були йти пішки з Корятовича до Нового району”.

Про це з посиланням на пост ужгородки у мережі Фейсбук пише 0312.ua.

“А сьогодні,24 березня, мою дитину знову ж таки вигнав нахабний водій того же горезвісного маршруту з номером АО0184АА, сказавши, що це вказівка його начальника і він школярів не буде возити. До речі, в автобусі було багато людей і жоден не захистився за дитину…Невже ж не подумали, що в такій ситуації зараз їх діти, внуки, племінники? Слів не знаходжу від образи за свою дитину”, – пише жінка.

http://clipnews.info/

admin

Коментарі :


22.04.2016 19:56 Ю петранівський

а у нас в Дрогобичі Львівська область перевозять БЕЗКОШТОВНО дітей і 6 чоловік пенсіонерів по черзі.Якось була замітка в нашомі "ДРОГОБИЧ-ІНФО" що водій не хотів безоплатно перевезти участника АТО.???Водія на другий день зВІЛЬНИЛИ!Може поступили не так,але звільнили то точно!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат