Депутатські розбірки навколо «Корони»

20.05.2016 17:19 КРИМІНАЛ

 

У середу в Ужгороді депутат Волошин стріляв у активіста Рахімова та депутата Богуславського. В підсумку останні опинилися у лікарні. Найбільше постраждав Рахімов — у нього влучили три кулі травматичного пістолета.

Якщо відтворювати хронологію події, то все відбувалося так: депутат Ужгородської міської ради Роман Богуславський, разом зі своїм помічником та активістом Євгеном Рахімовим зайшли на територію комплексу «Корона». Через деякий час після цього Євген Рахімов на своїй сторінці у Facebook опублікував фото власної ноги у калюжі крові й повідомив, що Волошин у нього стріляв. Кров можна було побачити на Театральній поблизу лавиці, де Рахімов, очевидно, чекав на «швидку».  

Згодом на місце прибула поліція. Від усіх учасників інциденту були взяті показання. Проводилися слідчі дії. Ще через якийсь час прокуратура Закарпатської області оприлюднила інформацію, що за фактом хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міськради розпочато кримінальне провадження. «Ужгородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, а його хід взято на контроль керівництвом прокуратури області», — йдеться у повідомленні прокуратури.

Версія депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина звучить так: Рахімов і Богуславський проникли на приватну територію комплексу «Корона», на який обмежений доступ у зв’язку з проведенням підготовчих робіт з реставрації, почали чіплятися до працівників та виконроба, перешкоджаючи їм працювати. Після прохання покинути територію на адресу виконроба лунала нецензурна лайка, яка згодом переросла у бійку. «Коли ми з трактористом підбігли до них, Рахімов витягнув з кишені ніж і почав швидкий рух у наш бік, я оголив офіційно зареєстровану зброю, зробив попереджувальний вистріл у повітря, але з огляду на те, що той злочинець продовжував рухатися на нас, зробив кілька пострілів по ногах. Також я сказав своєму помічникові викликати поліцію та оперативну групу, — пише Волошин на своїй сторінці у Facebook. — Виконроб та кілька робітників затримали Богуславського, а Рахімов втік».

Версія Романа Богуславського: Богуславський із Рахімовим вирішили відвідати будівництво і поцікавитися наявністю дозвільних документів на демонтаж стін готельного комплексу. Зайшовши на територію готелю «Корона», побачили, як розбирають стіни будівлі. Підійшли до виконроба, щоб поцікавитися наявністю дозвільної документації. Потім підійшов Волошин. «Тут почалося найцікавіше. Волошин без попередження завдає мені удар в обличчя. Зрозуміло, що у відповідь я аналогічно б’ю його по пиці. У бійку вступають помічники Івана, які відтягують мене на середину подвір’я і там гуртом починають мене гамселити. Іван у цей час тікає у бік і опиняється перед Рахімовим, який стояв у мене за спиною. Без жодних попереджень і пострілів у повітря, він дістає травмат і відкриває вогонь по Євгену, спочатку цілячи в ноги, але останні постріли здійснив в ділянку грудей, — йдеться у публікації Богуславського . — Загалом я нарахував 6 пострілів у бік свого друга». Два постріли Волошин здійснив у бік Богуславського, але не влучив. Далі, за інформацією Романа, Волошин позбирав гільзи, а потім зібрав робітників, котрі працювали на території, і почав інструктувати їх з приводу давання показань. Богуславський також повідомив, що в нього діагностовано струс і гематоми по всьому тілу.

Наступного дня після інциденту як Волошин, так і Богуславський із Рахімовим дали прес-конференції, на яких кожен тикав пальцем на опонента та сипав обвинуваченнями. Однак крапки над «і» у цій справі повинно розставити слідство, встановивши всі обставини справи. У той же час хочеться додати, що для теперішнього керівництва прокуратури дана подія стане своєрідним тестом, адже раніше Іван Волошин усі свої сумнівні діяння вирішував з допомогою прокурора Малинича. Як буде зараз, — покаже час. У будь-якому разі, через незрозумілі розбірки серед білого дня із застосуванням зброї, Ужгород знову ж таки лише втрачає…

Коментарі :


22.05.2016 12:50 йони

передел собственнисти всегда был есть и будет криминальным.да разве только знаменитый ресторан корона-верховина.а куда поделся басейн спартак на котором проводились даже олимпийские игры,куда поделась аптека на улице корзо-суворова.куда поделся знаменитый золотой ключик,молочарня ,где теперь ресторан киев,турист,магазин променисте с эго дегустационным залом.гниды типа ратушняк и остальные разворовали все это.но придет время и все они будут неприменно будут отвечать за все


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат