Відкрите звернення Ратушняка до Москаля

admin 24.09.2015 12:57 ПОЛІТИКА

Сергій Ратушняк опубілкував у Facebook наступне:

Відкрите звернення до голови ОДА Закарпатської області Москаля Г.Г.

Генадій Генадійович, не ганьбіться і не падайте так низько на старість.
На вибори партійного голгоспу "Солідарність" Ви не впливаєте. Всі печатки, право на формування і продаж місць у списках перехопив політичний нуль і клоун Пацкан Валєрка, який потрапив в політику і списки боксера-інтелектуала через баньку. І Балога успішно і плідно наповнює типа "Ваш" список. Для меблів там ще стоїть непоганий хлопець Роберт Горват.
Вас записали першим в облраду. А те що це месиво під Порошенко - "Солідарність" програєте в краї більшість райрад в "суху" - і не заведете жодного депутата і те що вас на голову облради і прибиральниці ОДА не будуть розглядати - Вам відомо чи ні. Відомо.

У вас є власний, не пацканський і не пацкунський, - авторитет. Перебільшувати його також не варта. Тож увійти в історію по сучасному моментув краї у Вас є єдиний шлях і шанс. Не дати безсовісно скуповувати голоси виборців, що призводить до потворства влади а, натомість,- і суспільства і Держави. Адже банда братків Балог - ЄЦ, банда - "Відродження" з братками Андріївими, та й немало кандидатів від мертвої "Солідарності" з Качуром на підхваті,-розраховують виключно на ПІДКУП.

Ось реальна протидія цьому,а не імітація - Ваш останній політичний акорд в житті нашого краю.

Тож відмовьтесь від будь-яких списків і прислухайтесь до мудрої людини, яка Вам щиро не бажає нічого поганого. Список пацкунів від "успішної до нестями" влади має очолити головний пацкун - Пацкан Валєрка, на якому проби ніде ставить, а Вам для реального з'ясування власного рейтингу і порівняння його з Балогою, - треба балотуватися на посаду Голови міста Мукачево, де б ми Вас щиро і підтримали.
З повагою і найщирішими побажаннями - Сергій Ратушняк.

admin

ТЕГИ : сергій ратушнякгеннадій москаль

Коментарі :


24.09.2015 13:54 місцевий

Галичанин Андріїв, який зрадив Балогу та його ЄЦ, пише на бігборді, звертаючись до Ужгорода: "З днем народження, рідне місто!". Отже, виходить, що він зрадив і своє рідне галицьке місто? Видно, йому не звикати.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат