В Ужгороді порушили справу проти лікарів, які визнали 70 митників непридатними до армії

admin 20.08.2015 10:52 КРИМІНАЛ

За дорученням прокуратури міста Ужгорода слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні

За дорученням прокуратури міста Ужгорода слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення) стосовно внесення завідомо неправдивих відомостей до медичних карток близько 70 працівників митниці під час проходження ними військово-лікарської комісії.

Як повідомив прокурор міста Ужгорода Іван Зарева, до прокуратури   надійшло повідомлення військового комісара Ужгородського ОМВК про те, що за результатами медкомісії, близько 70 працівників Закарпатської митниці ДФС, були визнані непридатними для проходження військової служби, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Водночас, враховуючи те, що професія митника пов’язана з великими фізичними навантаженнями, роботою в нічні зміни та потребує відмінного стану здоров’я, висновки лікарів щодо непридатності такої кількості працівників митниці до військової служби викликали сумнів, а тому військовий комісар у своєму повідомленні попросив перевірити вказані факти слідчим шляхом.

Наразі, під процесуальним керівництвом прокуратури міста Ужгорода слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області проводяться необхідні слідчі дії.

http://zik.ua/

admin

Коментарі :


20.08.2015 17:56 слава

ой кілько типир здоймуть грошенят з медиків та повторно з митників. Знає прокурор де мож файно заробити, настоящий професіонал.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат