Партію «Єдиний Центр» знімуть з місцевих виборів

admin 17.08.2015 12:34 ПОЛІТИКА

За інформацією transkarpatia.net з джерела,якому можна та варто довіряти «Єдиний Центр» знімуть з місцевих виборів.


«Балога своїми діями у дескридитації київської влади перейшов всі межі дозволеного: бігборди,листівки, мітинги русинів,фінасова підтримка «Правого Сектора» поки, що не зрозумілі поїздки до Москви. Все це вже дає моральне право Київу не допустити партію Балоги до місцевої влади. Київ розглядає варіанти зняти партію через судове рішення,що конкретно придумали в владних кабінетах поки не відомо,але з огляду на майбутню судову реформу рішенння буде прийнято у «законний» спосіб. На крики та писки Віктора Балоги ніхто звертати уваги не буде,якщо буде ще більше кричати його можуть звинуватити у державній зраді. СБУ та МВД у поті лиця шукає з ким та для чого Балога мав контакти в Росії» -заявило нам наше джерело.

Схоже дійсно Віктор Балога переграв сам себе і відірвася від сьогоднішніх реалій життя,вірячи у демократичність та поміркованість нинішньої влади ,він забув, що на політичну карту поставлено майбутне нинішнього керівництва держави. В таких випадках ніхто гратися у демократію не буде.

Виходячи з вище сказаного кандидатам у місцеві депутати варто подумати з якою політично силою іти на вибори,щоб не «попрацювати» в холосту.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


04.09.2015 01:41 іва

Свалява уже в жопі з Дідовичом!!!!


18.08.2015 08:42 мавка

А вони влізуть в інші партії, це для них не проблема, там все рішають гроші і не мавлі..а виборці як завжди лишаються в ж*пі


17.08.2015 13:09 хірург

без ЄЦь, як без яєць


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат