В УжНУ не скасовують кредитно-модульну систему

admin 30.09.2014 12:04 СОЦІО

Про навчання у кредитно-модульній системі, спростування чуток щодо її скасування йшлося під час Вченої ради, яка відбулася 29 вересня.

24 вересня до всіх українських вишів надійшло роз’яснення щодо скасування обов’язковості кредитно-модульної системи. Міністерство освіти і науки України звертає увагу на необхідність використання у повному обсязі Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи та її ключових документів, йдеться у роз’ясненні, - пише Медіацентр УжНУ.

«Ніякого скасування кредитно-модульної системи цього року не може бути, – зауважив під час Вченої ради в. о. проректора Олександр Сливка. – Сьогодні ми не маємо іншого положення. Переходити на інші стандарти зможемо тільки наступного року, а працювати в цьому будемо лише в цій системі. Прошу керівників усіх факультетів роз’яснити цю інформацію на місцях».

На цей момент у виші вже затвердили етапи модулів і зимової сесії, яка триватиме з 1 до 15 грудня. Щодо початку другого семестру, дати наразі немає. Організацію навчання після канікул обговорять на одній із наступних вчених рад.

admin

Коментарі :


30.09.2014 13:41 Шандор

Насправді ї скасовують


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат