Голова Закарпатської ОДА “замовив” журналіста (ДОКУМЕНТ)

admin 24.09.2014 10:09 КРИМІНАЛ

"Добре мати друзів, які можуть тебе попередити про небезпеку. Днями колишні працівники правоохоронних органів повідомили мене про те, що новопризначений Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль проявив надзвичайно великий інтерес до моєї персони, простіше кажучи вирішив мене “замовити”.

Чомусь керівник області вирішив, що я несу загрозу перебуванню його на посаді. Заходи “впливу” на Павла Федаку мають йти по двом напрямкам: фізична нейтралізація на певний час (дати по голові) та хакерські атаки і злом сайту “Трибуна”, наслідком таких дій має стати мовчання непокірного журналіста, що висвітлює інформацію про злочинні дії влади.

Мені важко сказати, що спонукало пана Губаля на такий крок, можливо лаври колишнього шефа по Народній партії Володимира Литвина, котрий замовив голову журналіста Гії Гонгадзе, не дають спокою вихідцю з Хустщини. Хоча швидше все набагато банальніше, я заважаю не Василю Губалю про котрого майже не писав критичних матеріалів, а його господарям сумнозвісним братам Балогам і вони через своїх шісток нашіптують на вухо новоспеченому “губернатору” Закарпаття: “Проблему треба вирішити радикальним шляхом”.

Не вийде, часи вже не ті і народ вже не той. Займіться краще, Василю Івановичу, господарськими проблемами області адже зима на носі. Думаю   навряд чи вам хочеться перетворитися у “другого” Щадея, який без охорони боїться навіть на сесії ходити бо народ закидує його яйцями та наминає боки. До речі, у нього також дах в особі Віктора Балоги але від людського гніву він не рятує.

І наостанок, ознайомився з матеріалами, які пишуть про Василя Губаля закарпатські ЗМІ. Виявляється у новоспеченого керманича Закарпаття біографія далеко не кристально чиста, у буремні 90-ті Василь Іванович мав кличку “Бандюк”, з цього приводу написав інформаційний запит на ім’я начальника УМВС в Закарпатській області.

Павло Федака

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=83870

admin

Коментарі :


24.09.2014 11:09 отакої!

балоги назначили керувати областю "бандюка"?ги-ги най некивать Федаки


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат