У блоці Порошенка визначилися з мажоритарниками - суцільні Балоги (ги-ги-ВІДЕО)

admin 15.09.2014 11:06 ПОЛІТИКА

У блоці Порошенка визначилися з мажоритарниками! На округах Закарпаття висунуто трьох братів Балог – Віктора, Івана та Павла. Ще в одному окрузі в Закарпатській області висунуто Василя Петьовку, двоюрідного брата Балоги.

У блоці Порошенка визначилися з мажоритарниками! На округах Закарпаття висунуто трьох братів Балог – Віктора, Івана та Павла. Ще в одному окрузі в Закарпатській області висунуто Василя Петьовку, двоюрідного брата Балоги. Окрім того в одному з округів Вінницької області висунуто сина Петра Порошенка Олексія. Також на Вінничині балотуватимуться від Блоку олігарх Олександр Домбровський. В одному з округів Одеської області від БПП балотується Давид Жванія, на Харківщині (№168) – "тушка" Віталій Немилостивий. Також від БПП по 130 -му округу висунуто синя підприємця Олексія Вадатурськог - Андрія.
У Киеві від БПП по мажоритарних округах висунуто Євгена Рибчинського, Олександра Третьякова (№219) та Дмитра Андрієвського (№222), а також Олексія Кучеренка і Віктора Чумака. В інших округах балотуються такі одіозні особистості як екс-регіонал Віктор Бойко (Кіровоградщина), протеже Коломойського Ігорь Палиця, регіонал Олексій Гончаренко, директор фонду Пінчука Цинцадзе, мільqонер з Київради Грановський, злочинний екс-глава НБУ Кубів, кума Ющенка Білозір, корупціонер Парцхваладзе та одіозний Роман Зварич. ТЕПЕР МИ ТОЧНО БУДЕМО ЖИТИ "ПО-НОВОМУ"

Рома Коломієць, Фейсбук, репост

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Новини Закарпаття

Делегати Блоку Порошенка обсміяли Балог та Петьовку (Відео)

З’їзд партії«Блок Петра Порошенко» висунув трьох братів Балог – Віктора, Івана, Павла та їх двоюрідного брата Василя Петьовку кандидатами-мажоритарниками по закарпатським округам. Під час зачитування Юрієм Луценком цих кандидатур в залі лунав гучний сміх. Очевидно, що цей сімейний балоган став обличчям президентської політсили бо всі провідні видання України звернули увагу на це родинне шоу.

++++++++++++++++++++++++
Сергій Ратушняк, Фейсбук:

"Слухайте. Хто разом крав з Кучмою, Ющенко, Януковичем, тот в списку Порошенко. Друзі знов разом. Проти народу України".

"Воры всех режимов идут в ВРУ одной колоной со своим старым другом и подельником - Порошенко. Це "житипоновому!".

++++++++++++++++++++++++++

Балога объяснил, что он и его многочисленные родственники делают в списке у ПорошенкоСегодня, в 13:46«Главком»
Виктор Балога и несколько его родственников идут на выборы по округам на Закарпатье с той целью, чтобы не допустить в парламент фанатов «ДНР» и «ЛНР», у некоторых из которых есть прописка на Закарпатье. Об этом заявил лидер «Единого Центра», народный депутат Украины Виктор Балога.

«На предыдущих выборах мы не отдали область Януковичу. На этих выборах не допустим проникновения в парламент друзей Путина и фанатов террористических организаций «ДНР» и «ЛНР», некоторые из которых имеют прописку на Закарпатье. От помощи в этом деле не отказываемся, и если «Блок Петра Порошенко» решил нас поддержать, то значит в этом вопросе мы единомышленники», - сказал Балога.

Он отметил, что партия «Единый Центр» не выдвигает список в Верховную Раду: «Нам в тылу надо демонстрировать единство».

Балога также подчеркнул, что он и его родственники не идут в списке «Блока Петра Порошенко». «Мы идем на мажоритарных округах - так же, как шли в 2012-м и выигрывали у Партии регионов», - напомнил политик.

Он также добавил, что не идет в закрытом списке, который гарантирует прохождение.

«Понимаю иронию некоторых из вас. Но, быть нам депутатами, или нет - решать обществу Закарпатья», - заявил Балога.

Напомним, от партии Порошенко в округах Закарпатья выдвинуты трое братьев Балог - Виктор, Иван и Павел. Еще в одном округе в Закарпатской области выдвинут Василий Петьовка, двоюродный брат Балоги.

http://glavcom.ua/news/233904.html

admin

Коментарі :


15.09.2014 11:25 хадж

БАБЛО- Балоги блок


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат