В Ужгороді вже вербують до «русского мира»

15.08.2014 14:03 РАТУША

Цього тижня до поштових ящиків ужгородців розкидали дивну навіть на перший погляд газету. Точніше газетку комуністів із ностальгійною назвою «Рабочий класс».

Вже самі заголовки «Евротеррор против Донбасса. Укрофашисты сбрасывают маски», «Украинский нацизм: от гимна до рейха» тощо викликали бажання відразу ж кинути її до смітника, що ужгородці й робили. А ось ті, хто все-таки прочитав, переповідали фейк-новини: мовляв, на війні вже «загинуло 70 закарпатських військовослужбовців» і тому «чоловіки призовного віку переховуються» не де-небудь, а в... Росії, сама ж ситуація в регіоні є «найбільш вибухонебезпечна», а малазійський «Боїнг» над Донбасом, за подачею цього видання, був збитий українським літаком. Подібна маячня переважно є передруком із російських пропагандистських ЗМІ, а відтак має і відповідне ідеологічне спрямування. Тобто в орієнтованому на європейські цінності Ужгороді невідомі «комуністи» роблять спроби вербування до «русского мира», зразки якого увесь світ спостерігає нині на Сході.

До речі, газету також роздавали перехожим на пл. Поштовій. Може, тому її не змогли пропустити повз увагу в управлінні Служби безпеки, державному правоохоронному органі спеціального призначення, який забезпечує державну безпеку України. Відтак ужгородська громада і ЗМІ чекають від безпекарів на офіційні коментарі щодо вжитих заходів уже наступного робочого тижня.

Коментарі :


22.08.2014 11:14 вербовщикоффф

надо ловить и давить, ловить и давить...как у булгакова в собачьем сердце...ибо мразь эта клоповья начнет скоро кусать, а потом может накликать беду...ГДЕ СБУ?КУДА СМОТРИТ?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат