Орбан і Порошенко погодили питання подвійного громадянства для закарпатських угорців - MTI

admin 30.03.2017 15:35 ПОЛІТИКА

Розмова відбулася ранком у четвер на Мальті, де політики беруть участь у з’їзді Європейської народної партії.


“Прем’єр-міністр Угорщини в ході перемовин із президентом Петром Порошенко порушив і проблему подвійного громадянства для угорців, що мешкають на Україні,”- повідомив Угорському телеграфному агентству (МТІ) керівник прес-центру Віктора Орбана Бертолон Гаваші.

Очільник Угорського уряду запевнив Петра Порошенка, що Угорщина підтримує суверенітет України та цілісність її території. Попри це, Угорщина зацікавлена в подальшому розвитку двосторонньої співпраці в галузі енергетики.

Петро Порошенко і Віктор Орбан погодилися з тим, що потрібно підписати угоду між Україною та Угорщиною стосовно подвійного громадянства для українських угорців,- інформує МТІ.

Європейська народна партія сьогодні нараховує 79 партій з 41-ї країни і має найбільшу фракцію в Європейському парламенті.

Щорічний з’їзд Європейської народної партії проходить на Мальті з 28 по 30 березня. Нинішнього року в ньому беруть участь понад 2 тисячі осіб. Головною темою обговорень є майбутнє Європи в умовах неконтрольованої міграції, терактів, воєн на Близькому Сході, агресії Росії, проблеми економічної і соціальної нерівності, породжені глобалізацією.

http://goloskarpat.info

admin

Коментарі :


30.03.2017 15:38 Калман

Де угорці, там і єврейці


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат