Сергій Ратушняк про зиму в тілах і душах

Сергій Ратушняк 03.12.2017 16:32 ПОЛІТИКА

Це наша доля — шаровари, вишиванка, вигуки і ... готовність продати і продатися... Це ж ми, Величні, Вишивані, з 1654 року монументи Богдану ставимо. За те, що здав Україну Москві, щоб шведам не здати або шляхті, що галичан за бидло і рабів мали 350 років. Як і сьогодні, Петро здає в Мінських протоколах-капітуляції. Але ЗДАТИ. Бо тут скрізь зрада і кожен — за свою хатку і порося.

А ще ми звеличуємо Грушевського, який Універсали писав і «бабло» від спонсорів-патріотів вкладав у нерухомість Будапешта, Відня і Парижа. Як і всі злодії — п’ять останніх президентів і їх злодійське оточення. І не помітили ми полк Муравйова, який потягом, без перешкод, як і зараз медведчуківці та ахметівці, приїхав до Києва й окупував цілу Україну. Крім західних, неукраїнських територій.

І зараз кожен другий при владі — холуй Москви і спонсор офшорних банків. У сучаснім вимірі нас дратує Гриценко, бо непрохідний. А вбив би він Небесну сотню і дав би гарантії у Відні московсько-іудейським олігархам, що вони й далі можуть грабувати Україну, мав би шанс і переміг би на виборах.

Та що там пан полковник. А хіба ми в свій час побачили Чорновола? Проігнорували його, за комуняк Кравчука, Кучму, Ющенка віддали голоси, а потім узагалі за злодіїв і бариг. Хіба ми свого Бальцеровича помітили? Ім’я його Олександр Мороз. Чудом живий. Ми за гречку Черновецьких, Порошенків, Пашинських, Шуфричів і Балог обирали. Бо величні. І до вишиванки і шаровар нам завжди не вистачало 20 грн. від медведчуківського диявола Шуфрича, 200 грн. від бариг-Балог по всій державі, а на останніх виборах під час розстрілу Майдану кияни за 500 грн. обрали рабиновичів та іншу проізраїльську і проросійську нечисть. Але не проукраїнську.

У Закарпатті чотирьох Балог, двох Андріївих і наркобарона з клоунами від Кличка обирали виключно за 500 грн. А те, що це вороги і 20 років такими розграбовується держава — начхати. Аби лиш випити, закусити й обгадити сусіда і земляка, що трудиться і краще живе. І так по всій Україні.

Тому не дивно, що разом із північною Кореєю — українці найнещасніші в світі. Але ж Величні, Вишивані, героїв мільйон, а жодного хутора від бандитів за чотири роки не звільнили. Зате тисячами стали в АТО з постолів — мільйонерами і з мільйонерів — мільярдерами.

І що? Яка реакція величних? Ці сатани — всі на волі, при владі й ПЕРШІ В РЕЙТИНГУ. Тож коли мені хто закидає за Гриценка, скажу: не він Гетьман. Але назвіть хоч одне відоме з екранів іудейських ЗМІ прізвище, щоб було без запаху крові, горя народного і смороду багна. Нема...

Слава Україні, яку ми за сало і гречку продали. З наступаючою зимою в тілах і... душах.

Сергій Ратушняк

Коментарі :


16.12.2017 10:27 жуст

а позитивне олексо,то що нема ни машзаводу нема ни по великому рахунку турбогазу,мехзаводу,ужгородприладу а що есть,а есть краснодон ну тот що базар еще мно7о базаров по унгвару есть брехливая пропоганда що усе иде добре рист экономики 2 процента и нечого что инфляция зашкаливает за сорок тех-же процентов зато вот пенсию осучаснили сучьи детиаж на 200 гривен при этом забыв сказать с какого перепугу в 1991году закрыли усе заводы в ужгороде народ выгнали на теж базары приэтом забыв сказать что пенсии у вас панове будет минимум бо стажу нема а откуда ему узятся когда на ужгородском машзаводе ну тот что был гордосьтью машиностроения до сих пор шукают эфективного власника и разграбовуют его до конца скоро начнут по кирпичику растаскивать,а власника так и не нашлось вот тоби хорошее по крайней мере веселое а где смех там и позитив олекса


12.12.2017 23:14 Серг

Зніми штани і потанцюй на камеру. Дай в інтернет - то буде сміху.


06.12.2017 22:19 ИВАН

все истинна правда , краще гирка правда ниж солодка брехня, ДЯКУЮ СЕРИЙ


04.12.2017 15:20 Олекса

Давай вже щось позитивне!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат