Як швидко апостилювати документи?



Апостиль - це свідоцтво, яке підтверджує походження публічного документа, наприклад свідоцтва про народження, шлюб або смерті, судового рішення або нотаріально завіреного документа. Апостиль може бути виданий тільки на документи, видані в одній країні-учасниці Гаазької конвенції про апостиль, і які будуть використовуватися в іншій країні, яка також є стороною Гаазької конвенції.

Вам буде потрібно апостиль в наступному випадку:

Країна, в якій буде використовуватися документ, є учасником Гаазької конвенції про апостиль. Швидше за все вам так само буде потрібно переклад документа, його можна отримати тут: https://dvtext.com.ua/ua/perevoddokumentov. Бюро перекладів Дольче Віта, що знаходиться в Києві, проставляють апостиль без особистої присутності в найкоротші терміни.

Як проставляється апостиль на публічні документи?

Апостиль повинен бути проставлений безпосередньо на самому публічному документі або на окремому прикріпленою сторінці (званої алонжем). Апостиль може бути проставлений різними способами, включаючи гумові штампи, самоклеючі наклейки, штамповані друку і т.д.

Якщо апостиль проставляється на аллонж, останній може бути прикріплений до основного загальнодоступному документу різними способами, включаючи клей, втулки, скоби, стрічки, воскові печатки та т. д.

Ні в якому разі не можна від'єднувати апостиль, незалежно від того, розміщений він безпосередньо на загальнодоступному документі або на алонжі! Якщо вам потрібні послуги перекладу, ви можете замовити їх тут: https://dvtext.com.ua/ua/apostil.

Як отримати апостиль?

Ви можете пройти через складні держоргани і отримати апостиль самостійно. Важливо відзначити, що апостиль ставлять тільки державні органи. Публічний документ може бути Апостильовані тільки відповідним компетентним органом країни, що видала документ.

Ви прочитали весь текст вище і нічого не зрозуміли? Занадто важко? З цим не можна не погодитися, однак є і другий спосіб: ви можете скористатися нашими професійними послугами і отримати апостиль протягом 2-5 днів! Отримати апостиль без посередників можна тут: https://dvtext.com.ua/ua.

Коментарі :


07.10.2020 12:38 Евген

Я робив Апостиль через це БЮРО ПЕРЕКЛАДІВ.


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат