Подарунки на 8 березня від Злато: ексклюзивний дизайн і відмінна якість

27.02.2019 12:50 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Широкий асортимент ювелірних прикрас дозволяє вибрати підходящий варіант на будь-який смак, незалежно від статі і віку. Будучи універсальним подарунком до будь-якого свята, ювелірні вироби досить затребувані. Їх перевага і шик не порівняти з подарунками іншого роду. Вони виконуються з дорогоцінних металів, отже, є зносостійкими і стійкими до різних впливів, включаючи вплив вологи, сонця і перепади температури.

Магазин Злато пропонує до уваги покупців ряд якісних коштовностей, які знаходяться в розділі подарунки на 8 березня. Їх оновлений дизайн дозволить здивувати і привести в захват майбутню володарку. Ціни на вироби цілком прийнятні, відповідні якості та складності виконаного дизайну. Фото товарів на сайті відповідають оригіналам за всіма зовнішніми даними і технічним характеристикам.

Різноманітність товарів і їх головні параметри

Каталог магазину пропонує не одну сотню чудових моделей прикрас, які відрізняються між собою стилем, розміром, видом і вагою. Здійснюючи свій вибір, варто звернути увагу на надійність і вид застібки, якщо вона є, а також на кріплення каменів, при їх наявності. В якості подарунка до 8 березня можна розглянути наступні варіанти виробів:

  1. Підвіска у формі нескінченності стане відмінним символічним подарунком до даного свята. Наявність в її дизайні дорогоцінного каміння скаже про шикарности презенту. Камінь може бути натуральним, також можлива присутність цирконію. Від його якості і ексклюзивності буде залежати і ціна. Доречним варіантом вироби стануть брошки, кільця і ​​сережки, виконані в квіткової тематики.
  2. Милим і оригінальним доповненням до них буде розпис золотий емаллю. Хорошим і стоїть подарунком до жіночого дня стане шкатулка, увінчана дорогоцінними каменями і розписом з різних видів золота. Це кращий варіант вироби для тих, хто вже володіє не одним прикрасою.
  3. Купити ювелірний виріб на вигідних умовах можна в інтернет-магазині Zlato найбільш зручним способом для покупця. Здійснювати підбір необхідно відповідно до смаковими уподобаннями майбутньої власниці. Для юних і скромних леді краще розглянути витончені моделі прикраси. Вони коштують недорого і підходять під будь-який стиль одягу.
  4. А ось для розкішних і владних жінок найбільше підійдуть шикарні, масивні вироби, наприклад, шкатулки, кольє або кільця, в дизайні яких беруть участь камені. Доповнити їх можна за допомогою гравіювання, яка виконується, як на зовнішній, так і внутрішній стороні виробу. Основним матеріалом для виготовлення виробів служить червоне, біле і жовте золото.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат