Куртки чоловічі - як вибрати і які матеріали краще

19.11.2019 13:12 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Куртка це річ, без якої важко уявити чоловічий гардероб. Це те, що не тільки захищає вас від негоди, але і підкреслює вашу індивідуальність, стиль і образ. В даний час достаток вибору чоловічих курток може просто закрутити вам голову. Тому сідайте зручніше, переходьте за посиланням https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Куртки-мужские-1894.html і вибирайте підходящу для вас річ.

Види курток

Це, швидше за все, перше питання, яке приходить в голову при одній лише думці про куртках. Тому давайте розбиратися, які види чоловічих курток є і що вони з себе представляють.

Класичні куртки. Відрізняються простотою, стриманістю і елегантністю.

Шкіряні куртки. Такі куртки є межею мрій будь-якого брутального хлопця. Що, як не шкірянка, підкреслить вашу індивідуальність і стиль

Парку. Головний атрибут вуличного сучасного стилю. Подовжена модель, яка добре захищає від стійких морозів. За це вона і полюбилася молоддю.

Вітрівка - верхній одяг, є видом куртки, яка захищає від проникнення повітря, як гарячого, так і холодного.

Крім їх існують ще:

  • Куртки-бомпери,
  • Пілотні куртки,
  • Куртки софтшелл,
  • Лижні / сноубордические куртки,
  • Спортивні куртки,
  • Елегантні куртки,
  • Джинсові куртки,

Які матеріали?

Існує величезна кількість матеріалів і методів, за допомогою яких створюються куртки.

Кашемір, замша, пух, пір'яні, поліестер, нейлон габардин, шкіра, екошкіра, нейлон, плащівка, драп, Оксфорд, дюспо і багато іншого. Але поговоримо тільки про найпопулярніші.

Якщо ви вибираєте теплу зимову річ, то варто звернути увагу на текстильні куртки або, як їх ще називають «пуховики». Зовнішня частина пуховиків робиться з тканин, які не пропускають вологу. Внутрішня ж частина являє собою суміш пуху і пера в різному співвідношенні.

Парки в свою чергу можуть робитися з нейлону, бавовни, водонепроникної тканини або ущільненого деніму.

Матеріалів, з яких створюються вітровки, дуже багато, але ми розглянемо тільки самі звичні для нас.

Вітровки з поліестеру - дуже практична річ, так як дана тканина не буде м'ятися. До того ж вона добре захищає від вітру і дощу.

Нейлонові куртки - дуже легкі, але, на жаль, під час дощу не підійдуть.

Більш теплі варіанти, добре оберігають від холоду - вітровки з вельвету. Ця тканина має дуже низьку теплопровідність, тому прекрасно гріє, утримує тепло.

Лижні / сноубордические куртки виглядають тонше звичайних міських зимових курток. Однак за якістю термоізоляції або водовідштовхувальним властивостям вони перевершують звичайні в кілька разів. Це все пояснюється технологією виробництва: тонка прокладка, утеплювач і мембранна тканина -матеріал, який відводить випари тіла і захищає від опадів і вітру.

Як обрати?

З огляду на, що це верхній одяг, не варто брати куртку, який щільно прилягає до вашого тіла. Річ не повинна сковувати ваші рухи, тиснути в шиї або плечах. Тому потрібно брати вільну куртку, з трохи звисаючими швами на плечах. Не варто забувати, що під куртки часто вдягають теплі светри, шарфи і т.д. Якщо ви знаєте розмір свого піджака, то ваша куртка повинна бути на один розмір більший від нього.

Правильно підібраний розмір підкреслить ваш силует і доповнить стиль.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат