Вілли Прикарпаття: відпочинок в затишній обстановці

26.06.2019 17:48 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Відпочинок на віллах популярних карпатських курортів Східниці та Трускавця - приголомшливий варіант проведення яскравої відпустки. Неповторні ландшафти, кришталево чисте гірське повітря, унікальні природні ресурси, сучасна медицина і оздоровча база - все це допоможе Вам зняти напругу, відновити фізичні і психологічні сили.

Вілли - це невеликі (3 або 4 поверхи) житлові комплекси, схожі на приватні будинки. Це можуть бути старовинні споруди або сучасні будівлі. Номери в подібних закладах повністю відтворюють домашній затишок - там є зручні меблі, необхідний текстиль, сантехніка, різні побутові дрібниці. Унікальність вілл Східниці або Трускавця в тому, що вони однаково доречні як для відпочинку великою групою, так і для відокремленого проведення часу. Детальніше про вілли Східниці можна дізнатися на сайті компанії «Карпатикруїз» - https://karpatykruiz.com.ua/ru/shidnytsia/villas/, де розміщена докладна інформація про кожний заклад, актуальні ціни, перелік можливих послуг і багато іншого.

Вілли Трускавця і Східниці: як вибрати заклад

https://karpatykruiz.com.ua/assets/cache/images/truskavets/villas/truskavers.villas.03-570x570.jpgПри виборі вілли необхідно врахувати наступні фактори:

  • Місцезнаходження закладу і його «характер» - гучне або тихе місце;
  • Наявність необхідних Вам лікувально-оздоровчих процедур;
  • Чи є умови для дітей (у разі поїздки з малюками);
  • Рівень комфортності номеру;
  • Система харчування та організації дозвілля;
  • Що входить у вартість путівки в Трускавець чи Східницю, а що вимагає додаткової оплати безпосередньо на віллі;
  • Ваш бюджет. Ціни на проживання у віллах Трускавця або Східниці досить демократичні, проте варто пам'ятати, що в міжсезоння вони набагато нижче, ніж в популярні періоди - на Новий Рік і влітку.

Більш детальну інформацію про заклади, які зацікавили Вас, можна отримати у наших менеджерів.

Організація дозвілля та оздоровлення тіла - послуги вілл

Вілли Трускавця і Східниці пропонують своїм гостям широкий спектр розважальних та оздоровчих послуг. Детальна інформація щодо трускавецьких закладів знаходиться на сайті компанії «Карпатикруїз» в цьому розділі - https://karpatykruiz.com.ua/ru/truskavets/villas/. Активним постояльцям нудьгувати не доведеться: можна відвідати масу екскурсій, прогулянок, спортивних майданчиків. Популярна рибалка, відпочинок в барах і ресторанах, кінотеатрах, заняття екстремальними видами спорту. Для дітей - майданчики, кімнати з аніматорами, походи і майстер-класи.

Для бажаючих оздоровитися в деяких віллах функціонують власні медичні комплекси, або ж можна окремо проходити процедури в найближчих лікувальних та оздоровчих закладах. Користуються успіхом у туристів масаж, водолікування, гірудотерапія, басейн, сауна, СПА, соляна кімната, косметологічні послуги, кисневі коктейлі, фізіотерапія, спелеотерапія і багато іншого. Відпочинок на віллах Східниці та Трускавця - це незабутнє проведення часу в затишній обстановці, яке хочеться повторити знову і знову.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат