Відкатні промислові ворота Wisniowski в Івано-Франківську від wisniowski-vorota-kiev.com.ua



Консольні брами від польського виробника – це високоякісні в'їзні системи, що забезпечують доступ на територію підприємства. Вони виготовлені з високоміцних матеріалів і розраховані на тривалу інтенсивну роботу. Сучасні промислові ворота Wisniowski функціонують без збоїв і перешкод. Конструкція загороджує проїзд в потрібний момент, захищаючи виробничий об'єкт від сторонніх відвідувачів. Бажаєте дізнатись, чим ще в’їзні системи з Польщі здатні підкорити замовників? Про це просто зараз розкажуть спеціалісти «ЗАВОД WISNIOWSKI».

Зсувні ворота для підприємств – основні види та параметри

В'їзна система, полотно якої відкочується в бік уздовж огорожі, оптимально підійде для установки на об'єкт, де регулярно циркулює вантажний транспорт. Найбільшою популярність мають конструкції, оснащені однією стулкою. В тому випадку, якщо простір уздовж забору обмежений – можна вибрати ворота на роликах з двома рухомими частинами, що зсуваються назустріч одна одній при закритті проїзду.

Виробник пропонує 3 моделі консольних систем, які відрізняються деякими характеристиками.

— Конструкція PI 95 призначена для загородження проїзду, що має ширину не більше ніж 12 метрів. Її обладнують подвійною рамою, шиною (95x85 мм), задньою підпорою, а також одинарним стовпчиком, в який встановлюється уловлювач та електропривід для управління.

— За допомогою системи PI 130 можна перекрити простір з максимальною шириною 16 метрів. Вона відрізняється від попередньої моделі габаритами несучої шини – 130х115 мм, а також типом стовпчика: в даному випадку він буде подвійним.

— Промислові ворота PI 200 можуть закрити величезний проїзд, що досягає 24 метрів в ширину. Їх обладнають задньою підпорою, що стабілізує полотно, несучою шиною розміром 200х155 мм і подвійним стовпчиком, в якому буде розміщена автоматика та уловлювач. Системи на ручному управлінні оснащують потрійною рамою.

Польські промислові ворота на рейці: основні переваги

Зсувні конструкції, що виготовляються на заводі Wisniowski, відрізняються тривалим експлуатаційним терміном. Метал, який використовується для створення в'їзних систем, обробляють особливим способом.

Спочатку виріб покривають розплавленим цинком, що має температуру 450° за Цельсієм. Завдяки цьому виключається утворення корозії, а показники зносостійкості матеріалів зростають у декілька разів. Для зміцнення поверхонь застосовується фірмовий сплав Technigalva Plus, який містить цинк, нікель та вісмут. Фарбування полотна в потрібний колір здійснюється за допомогою поліефірного покриття з необхідним відтінком. Воно не тільки робить конструкцію привабливою на вигляд, але й захищає її від негативних кліматичних впливів: вологи, морозів, спеки, прямих сонячних променів і різких перепадів температур. Метал, оброблений таким способом, також не боїться механічних пошкоджень. Висока якість продукції Wisniowski підтверджується 10-річною гарантією від виробника.

Автоматика для воріт і пристрої безпеки

Для того, щоб швидко рухати масивне полотно, тим самим забезпечуючи високу пропускну здатність в'їзду, слід встановити електричний привід. Він може бути вбудований в стовпчик конструкції, або ж розміщений зовні.

Уникнути травматичних ситуацій і зіткнення полотна з транспортними засобами допоможуть спеціальні пристрої: сигнальні лампи, планки безпеки, фотоелементи та датчики перевантаження. При наявності перешкоди в прорізі стулка буде автоматично зупинена, а потім повернута в початкове положення. Ця функція запобіжить не тільки можливу аварію, але й поломку консольної системи.

Як замовити промислові ворота Wisniowski в Івано-Франківську?

Кращі рішення для обладнання в'їзду на територію складського комплексу, заводу або іншого виробничого підприємства представлені в нашому електронному каталозі. Виберіть з асортименту найбільш підходящу модель, а потім зв'яжіться з менеджером інтернет-магазину, щоб здійснити замовлення. Для цього слід заповнити форму запиту зворотного зв'язку або ж зателефонувати за номером +38 (050) 993-70-77. Якщо ви хочете отримати знижку на продукцію від польського виробника, відвідайте виставковий салон «ЗАВОД WISNIOWSKI Івано-Франківськ» за адресою: вул. Височана, 16-В.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат