За якими параметрами класифікуються офісні меблі?

15.11.2018 23:46 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Незалежно від стилістичної концепції офісні меблі підрозділяються на штучні та комплектні. Під штучними маються на увазі предмети меблів, що не входять ні до якого меблевого ансамблю. Комплектні ж являють собою офісні гарнітури.

Саме за характером виробництва меблів вони бувають

· масовими,

· серійними,

· експериментальними.

Вдумливі керівники, що піклуються про інтер’єр свого офісу, надають перевагу комплектним офісним меблям, оскільки вони зазвичай виготовлені в цілісному декоративно-композиційному напрямку, що формує відчуття єдності всього офісного простору, поєднуючи його незалежно від зонування в межах однієї або в декількох кімнатах.

Офісні меблі лише тоді сприймаються як цілісний комплект, коли всі компоненти не тільки представлені в одному конструктивному і дизайнерському стилі, але й вироблені з одного матеріалу, мають однакові механізми та однотипну фурнітуру. Він може бути виготовленим із

· пластику,

· деревини,

· скла,

· металу,

· ДСП,

· МДФ.

Дуже популярні офісні меблі, при виготовленні яких комбінуються декілька матеріалів. Комплектні офісні меблі, що монтуються з уніфікованих корпусних елементів, ідеально компонуються як по ширині, так і по висоті.

Наскільки привабливими та функціональними можуть бути офісні меблі, ви можете продивитись на сайті інтернет-магазину MebShop.kiev.ua, де представлені різноманітні за конструктивом, кольорами та розмірами зразки різного цінового сегменту. Детальніше ознайомитися з товарами офісних меблів можна в каталозі, за адресою mebshop.kiev.ua/mebel/ofisnaya_mebel.

Які є офісні меблі на вітчизняному ринку?

В залежності від того, яким способом вони виготовлені, розрізняють меблі

· пресовані,

· столярні,

· формовані,

· штамповані,

· литі (з пластику або металу),

· гнуті (використовуються готові гнутоклеєні елементи).

Офісні меблі можуть бути корпусними або м’якими. Останні класифікуються в залежності від чутливості м’яких складових до впливу конкретного навантаження, а також від того, наскільки буде деформуватися м’який ншар під час їх експлуатації. З чотирьох категорій м’якості офісні меблі зазвичай відносяться до III або IV категорії, що дозволяє повноцінно відпочити в сидячому положенні після довгої напруженої роботи.

Технологічно-конструктивні особливості офісних меблів

Завдяки класифікації офісних меблів є можливість визначити бажані технологічні й експлуатаційні характеристики. Вони поділяються на

· корпусні (рамкові чи щитові),

· розбірні,

· нерозбірні,

· універсальної комплектації,

· такими, що трансформуються,

· вбудовані,

· ті, що складаються,

· мобільні.

Найбільш популярними є вбудовані офісні меблі, що стають одним цілим з офісними перегородками чи стінами, а також меблі-трансформери, що міняють не лише форму та розміри, але й функціонал.

Ці два типи меблів дозволяють економити корисну площу. Іноді це є надзвичайно важливим!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат