Потужна австрійська фірма NEUMAN знову запрошує закарпатців на роботу на своє підприємство у Словачч

08.11.2018 22:15 СОЦІО

Заробітна плата - від 860 до 1200 євро і плюс багата програма лояльності.

Відома австрійська компанія NEUMAN ALUMINIUM, яка виготовляє різноманітні вироби з металу, запрошує закарпатців та мешканців інших регіонів на своє сучасно підприємство у словацькому місті Жарновіца, яке знаходиться в 350 кілометрах від Ужгорода.

Neuman Aluminium Services Словаччина s.r.o. є частиною міжнародного концерну CAG Holding, який швидко розвивається, з більш ніж 200-річною традицією в металообробній галузі. Компанія була заснована в Словаччині 01.01.2014 р. і є підрозділом від сестринської компанії Neuman Aluminium Fließpresswerk Slovakia s.r.o., яка працює в Жарновиці з 1996 року.

Компанія працює в області обробки алюмінієвих профілів для виробників преміум-класу. Компанія є одним з найбільших виробників алюмінієвих напівфабрикатів у світі і спеціалізується на розробці та виробництві високоякісних алюмінієвих деталей. Багаторічний досвід роботи з найширшим асортиментом алюмінієвих технологій обробки пропонує вирішення для дуже широкого кола вимог замовника. На словацькому заводі компанія використовує найсучасніші обробні центри, за допомогою яких можна чітко та точно виміряти складні компоненти трьох-та п'яти осей у межах найвужчих допусків.

Крім технології нарізання, пресування та фрезерування, у виробництві також використовується технологія подвійного та тривимірного згинання.

Що стосується прийому на роботу, то головним чином компанії потрібен обслуговуючий персонал для машин та устаткування. Головне, щоб було бажання працювати та вмілі руки.

Заробітна плата - від 860 до 1200 євро на місяць.

Окрім того, якщо у вас хороше ставлення до роботи, то можна отримати і 13 та 14-ту зарплати в розмірі основної місячної зарплати.

Фірма також надає комфортне житло для працівників із віддалених регіонів - безкоштовно!

Щомісяця ви можете отримати додатково 100 євро на проїзд.

До основної зарплати щомісяця можна отримувати 10% премії.

Компанія також гарантує різного роду доплати за шум, за другу та нічну зміни, за роботу в безперервному виробництві та інше.

Працівники також отримують чеки на їжу.

Є можливість працювати понаднормово за відповідну доплату.

Наприкінці листопада представники компанії запрошують закарпатців на співбесіди у трьох містах області.

Якщо ви виявили працювати на цьому підприємстві, то прийдіть, будь ласка, на співбесіду:

27 листопада - Хуст. Співбесіди відбудуться в готельному комплексі V&P (вул. Петенька, 5) о 10.00 та о 15.00.

28-29 листопада - Мукачево. Співбесіди відбудуться в готельному комплексі "Зірка"(пл. Кирила і Мефодія, 10) 28 листопада о 15.00 та 29 листопада о 10.00.

30 листопада - Ужгород. Співбесіди відбудуться в готельному комплексі "Кілікія" (м-район "Шахта", об'їзна) о 10.00.

Якщо ви виявили бажання прийти на співбесіду з представником компанії, то попередньо бажано заповнити і відправити цю анкету:

Коментарі :


03.12.2018 16:31 Орест

Жуст, ти дебіл?
В якому готелі Ужгород??
Це офіційна компанія, яка приймає людей до СЕБЕ на роботу без посередників. Про які гроші ти говориш???   Хто просив гроші??? Десятки закарпатців там працюють і ніхто не скаржиться


29.11.2018 08:54 Віктор

Вірний комент.


26.11.2018 10:39 жуст

ужгородцы,закарпатцы не ведитесь на это вот обьявление.был я в этом готеле в г.ужгород.целый час мне вешали лапшу на уши как там хорошо на той неуман и жилье даает и рабочую визу дадут и талоны не питание и даже тринадцатую и четырнадцатую дадут,а зарплату какую рисуют.ну усьо как в рекламе тока вот......за это усьо я должен заплатить вперед 450 эвро и правда предупреждают,что на девьяносто процентов мне ту визу как-бы дадут,а на мой вопрос как это только на 90 и что будет если я попаду в те оставшиеся 10 ответ был ну что многие дают и не жалуются.понял я что это очередной развод лохов.вот где наши правохранители и позор той державе допускающая такое.ище раз предупреждаю всех вот обьявили,что 30 ноября они будут в ужгороде в той-же киликии ну готель так называется.не ведитесь и не тратьтте время жулики это усьо.а того чувачка ,что в рекламке я срисовал лучше останься тама в жарновице.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат