Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Міські депутати погодили створення в Ужгороді Платанової алеї

Рішення про створення “Платанової алеї” ухвалили 28 березня депутати на сесії Ужгородської міської ради. За рішення проголосувало 29 депутатів із 31, що зареєструвалися на сесію.

37-річний мукачівець спричинив тяжкі тілесні ушкодження своїй колишній дружині

27 березня ввечері до поліції Мукачева надійшло повідомлення про госпіталізацію у важкому стані 33-річної місцевої мешканки.

На Рахівщині співробітник патрульної поліції вчинив смертельну ДТП

Сьогодні, близько 11-ї години, у селі Великий Бичків, Рахівського району, автомобіль патрульної поліції здійснив зіткнення з велосипедистом, який зненацька виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофору.

На Закарпатті планують виробляти електроенергію з газу видобутого на місцевих родовищах

Невикористаний потенціал обернути на розвиток та енергетичну стабільність Закарпаття. Це стало предметом розмови із представниками АТ «Укргазвидобування» на чолі із першим заступником генерального директора компанії Віталієм Зайцем, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Український футболіст Олександр Зінченко приєднався до команди проєкту 4.5.0 Recovery Center

Реабілітація та відновлення захисників – це наше спільне завдання. Разом з Олександром будемо працювати над залученням міжнародної підтримки для створення нового сучасного реабілітаційного центру на Закарпатті, реновація якого вже триває, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита провів онлайн-зустріч із представниками компанії McDonald’s в Україні

Провів онлайн-зустріч із представниками компанії McDonald’s в Україні, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

Голова Закарпатської ОВА привітав працівників СБУ в Закарпатській області з професійним святом

Привітав оперативників Управління СБУ в Закарпатській області з професійним святом, - повідомив Віктор Микита.

Віктор Микита: Запуск потягу Чоп - Прага - важлива подія для Закарпаття й усієї України

Сьогодні в м. Чоп разом із командою RegioJet та АТ «Укрзалізниця» розпочинаємо виконання прямих щоденних залізничних і автобусних рейсів за маршрутом Чоп – Прага – Чоп, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді патрульні врятували чоловіка, який стікав кров’ю

Подія трапилась 27 березня, близько 8-ї години, на вулиці Другетів. Імовірно, чоловік травмувався, коли намагався перелізти через паркан.

На Воловеччині під час пожежі у житловому будинку травмувалася пенсіонерка

67-річна жінка травмувалася внаслідок пожежі у с. Нижні Ворота на Мукачівщині.

У Чопі сталася пожежа на території міської лікарні

В ніч з 27 на 28 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території Чопської міської лікарні, горіла надвірна споруда. На полум’я посеред ночі звернув увагу проїжджаючий автомобіліст, який і викликав рятувальників.

На Перечинщині під час руху спалахнув Мерседес

27 березня до Служби порятунку надійшов виклик про загоряння легкового транспорту між селами Сімер та Ворочево Перечинської тергромади.

Перший потяг Regiojet прибув із Праги до Чопа

Сьогодні почав курсувати поїзд Прага-Чоп, який також має зручну пересадку на поїзди до Ужгорода та інших міст України.

На Закарпатті поліція ліквідувала наркоугруповання - вилучено кокаїну на 250 тисяч доларів

Фігуранти – двоє мешканців столиці, які організували канал постачання наркотичного засобу із країн Європейського Союзу до України. Такий «бізнес» приносив ділкам понад 12 мільйонів гривень щомісячно.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита перебуває з робочим візитом у Києві

На порядку денному – зустріч із віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанишиною, - повідомив очільник обласної держадміністрації.

На Закарпатті затримали прикордонника, якого підозрюють у сприянні контрабанді цигарок

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру молодшому інспектору прикордонної служби «Тячів» 27 прикордонного загону за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 КК України).

В Ужгороді відкриють McDonald’s

Ужгород та Чернівці – єдині обласні центри, де немає McDonald’s і в цьому році вони там відкриються, — повідомила CEO McDonald’s Ukraine Юлія Бадрітдінова.

Сьогодні відзначаємо 10 річницю створення Національної гвардії України

Сьогодні Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. З професійним святом керівництво краю привітало закарпатський підрозділ НГУ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат