Аналітика

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Аналітика: Железный занавес. Украдено и железо, и занавес

Солидарная готовность цивилизованного мира бойкотировать Евро, может иметь непредсказуемые последствия. Вместо блага – «вразумления» правящей украинской власти, да демократической реконструкции; зло – опускание «железного занавеса», еще большее закручивание гаек, новый виток репрессий. Почему? Старая английская пословица гласит: нельзя загонять собаку в угол. Даже домашнюю.

Аналітика: Присмак ізоляції, або Сподівання Банкової на Євро-2012 не виправдовуються

Всупереч розрахункам Банкової перетворити чемпіонат на демонстрацію своєї «європейськості» та козир у передвиборчій кампанії, європейська сторона таки зробить усе аби продемонструвати, що за нинішньої влади в України немає європейської перспективи

Аналітика: Друг олігархів, Яценюк не демонструє готовності зламати олігархічний устрій

Претендуючи на роль альтернативи чинній владі та головного борця з режимом, політик обмежується лише декораціями

Аналітика мовою оригіналу: Медведчук пытается вернуться на Банковую

В последнее время политикум с неподдельным интересом наблюдает за N-ной попыткой Виктора Медведчука вернуться во власть.

Аналітика від "ВВ": Вибори. Оточення. Фальш.

(далі — мовою оригіналу) Власть расставила сети, в которые рискует попасть сама. Конституционный суд Украины признал нелегитимной норму, позволяющую одновременное баллотирование в мажоритарном округе и по партийному списку.

Аналітика мовою оригіналу: Будут ли выборы выборами или опять купят сколько нужно?

В последнее время политическая жизнь Закарпатья скорее пассивная, нежели активная. В медиа это нарекли авитаминозом власти. Можно добавить — и оппозиции. Но руководитель области в недавнем телеинтервью сказал, что ждать осталось недолго — вскоре «начнется».

Аналітика: Саботаж та репресії у митниці (ДОПОВНЕНО)

У розпорядженні "Економічної правди" опинилися документи і свідоцтва, які підтверджують, що на митницях у зв'язку розпорядженням Віктора Януковича збільшити збори не тільки утворилися черги і не тільки штучно завищуються платежі для суб'єктів ЗЕД, - в митних органах з'явилися "саботажники" та почалися кадрові чистки.

Аналітика: Влада пропонувала Тимошенко уїхати за кордону в обмін на закриття кримінальної справи

(мовою оригіналу) Как уже сообщалось, вчера генеральный прокурор Виктор Пшонка поручил обеспечить лечение экс-премьера Юлии Тимошенко за пределами Качановской колонии.

Аналітика мовою оригіналу: Без идеалов, без принципов, без царя в голове

Несмотря на «ненаучность», идеология выполняет ряд важных и полезных функций. Она отвечает на вопросы, почему нужно быть сознательным гражданином, ради чего переносить ограничения, временные и постоянные трудности. Наконец, она призвана сплачивать членов общества для решения исторических задач.

Аналітика: Смертельна сутичка за ресурси планети

Якщо подивитися на сучасну розробку родовищ, будь то глибоководна видобуток в Арктиці або сланцевий газ і сланцева нафта, то стає зрозумілим, що інвестиції і пов'язані з видобутком ризики для навколишнього середовища вийшли на безпрецедентний рівень.

Аналітика: Висока зарплата не зробить суддів менш корумпованими

Підвищення зарплатні українським суддям не усуне корупції у царині українського судочинства, прогнозують експерти.

Аналітика: Усна візова політика, або Як українському туристові уникнути проблем у Шенгенській зоні

Подорожуючи Шенгенською зоною, українці все частіше потрапляють у халепи через свідомі та несвідомі порушення правил, якими регулюється рух негромадян країн Євросоюзу на цій території

Аналітика: Порошенка про реформування економіки і власну політичну кар'єру (ДОПОВНЕНО)

Голова ради Національного банку Петро Порошенко погодився очолити Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ). Це підтвердили і в оточенні Порошенка, і на Банковій. Очікується, що сьогодні на сайті президента буде оприлюднено відповідний указ.

Аналітика мовою оригіналу: Фишки и страшилки выборов-2012

В нашей с вами стране сегодня сложилась уникальная ситуация. Большинство, да что греха таить - все политические партии, так или иначе, дискредитировали себя неспособностью к действию, коррупцией и откровенным циничным обманом избирателя.

Аналітика мовою оригіналу: Могильщик Партии регионов

ХIII съезд ПР двояко отразился на судьбе Сергея Тигипко. С одной стороны, его, казалось бы, перспективное детище «Сильная Украина» самоликвидировано, а с другой – получен партийный билет ПР и кресло замглавы партии в подарок.

Аналітика мовою оригіналу: Почему новый уголовный кодекс не спасет от противоправного преследования

Принятый в первом чтении проект УПК содержит немало позитивных изменений. Однако он не гарантирует в полной мере презумпцию невиновности и состязательности сторон в уголовном процессе. Более того, документ сужает права граждан на защиту и не устраняет возможности злоупотреблений правоохранителями.

Аналітика: Сергей Тигипко — секретный маркетинговый ход Партии регионов

Не прошло и   полгода с того дня, когда Тигипко на пару с Азаровым огорошили страну известием о намерении   объединить партии. А теперь, когда это уже свершилось, хитрые члены «Народной партии» Литвина и «ЕЦ» Балоги спят и видят, как бы тоже пролезть по маршруту, проложенному Тигипко.

Аналітика від Андрія Магери: Дехто роздає гречку не тим виборцям

Чим ближче до виборів, тим гострішими стають суперечки навколо нарізання мажоритарних округів. Вже 10 квітня ЦВК має оголосити, скільки їх має бути в кожному регіоні, проте поки що виборча комісія не поспішає з рішенням.

Аналітика посівного сезону: Отрута для ваших садів та городів

Українці масово використовують для вирощення овочів і фруктів фальсифіковану високотоксичну агрохімію. Налякані ГМО українці вже навчились ретельно перевіряти інформацію на упаковках і замість "глянцевих" закордонних яблук чи картопельки обирають хоч і не такий ефектний, але рідний «натуральний» продукт. Та чи завжди це правильно?

Аналітика: Кому вигідне зняття депутатської недоторканості?

Яка ж перспектива скасування недоторканності народних депутатів, про яку роками говорять представники різних політичних сил. Про це Радіо Свобода розпитувало в Ірини Бережної, депутата від ПР, і Сергія Соболєва, заст. голови фракції БЮТ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат