Аналітика

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

Аналітика від durdom.in.ua: "Щоби скинути Януковича, опозиції слід отримати три маленькі перемоги"

(мовою оригіналу) Роман Шрайк, основатель сайта durdom.in.ua: "Часто можно услышать, что к 2015 году оппозиция должна идти "путем маленьких побед", но каких — никто не пишет. Мой вариант: 1) Ввод сенсорной кнопки. 2) Победа на киевских выборах. 3) Сбор подписей для референдума о недоверии Януковичу".

Аналітика від Сергія Доротича: Стратегічне завдання влади – вбити середній клас

Ми вже давно передрікали, що головною метою влади Януковича є не збирання податків, а знищення середнього класу, як це було в 1929 році з часів скасування НЕП, та непманів за комуністичної влади.

Аналітика від ветерана СБУ: "Порядних людей у владу треба заганяти палицею"

Після Київської Русі 25 поколінь українців жили без власної держави, тому мають хуторянське мислення - пристосовуватися, сховатися, а не боротися у відкритому бою. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав генерал-лейтенант Служби безпеки України (СБУ) Олександр Скіпальський.

Донецька вендета

Вбивство Кранца, або Кривава історія маєтку Ахметова в Ботанічному саду Донецька.

Аналітика: Що сховано за казковими привілеями для Shell?

Щедрі податкові привілеї для компанії Shell, що шукатиме сланцевий газ в Україні, викликають чимало запитань. Преференції для однієї фірми, зазначають критики, зовсім не означає покращення бізнес-клімату.

Аналітика: Що може чекати Ахметова в світлі справи Щербаня

(мовою оригіналу) Реанимировав дело об убийстве Евгения Щербаня, Президент надеялся создать проблемы старому врагу. В итоге сделал больно давнему товарищу. Однако не растерялся, решив, что в новой комбинации тоже что-то есть…

Аналітика мовою оригіналу:   Анатомія українського протесту

Довольно часто приходится слышать, будто бы украинское общество неспособно на массовые протесты. Мысль эта периодически высказывается ведущими политологами и журналистами, обсуждающими политические события в стране и вялую реакцию на них населения.

Аналітика: Війна «Батьків» та «Дітей». За що битимуться Ахметов та інші олігархи у 2013-му

(мовою оригіналу) Суть актуальной украинской проблемы — внутриэлитный конфликт «отцов» и «детей», принимающий все более радикальные формы. Однако, сначала определимся с терминами...

Аналітика: Медведчук хоче виграти президентські вибори для Тимошенко

Лідер громадської організації "Український вибір" Віктор Медведчук, пропонуючи провести референдум з питання вступу України до Митного союзу, підігріває до себе інтерес.

Аналітика від Олеся Донія: "Клан Януковича може панувати 28 років"

Народний депутат Олесь Доній: ”На цих виборах у кожному селі були фальсифікатори. Їхні прізвища відомі. Якби їм не подавали руки, вони б задумалися”

Аналітика: Війна прем'єра Азарова проти мільярдера Фірташа

Скандальна стаття у Frankfurter Allgemeine засвідчила, що невдалі для регіоналів вибори загострили боротьбу груп впливу у партії влади

Аналітика: Коаліція тушок і самовисуванців

Хто у новому парламенті формуватиме більшість? Хоч Конституція 1996 року й не передбачає створення у Верховній Раді України більшості, тим не менше сьогодні саме це є питанням №1 для переможців парламентських виборів.

Аналітика мовою оригіналу: Як Тягнибок "розвів" Януковича за його ж власні гроші

Лидер националистической ВО «Свобода» Олег Тягнибок вместе со своей командой очень грамотно обыграл команду Януковича, и это может закончиться расколом страны к президентским выборам. Так считает белорусский эксперт Юрий Баранчик – кандидат философских наук, руководитель информационно-аналитического портала «Империя».

Аналітика від Тетяни Монтян: В Києві бариги програли як клас

Відомий київський адвокат Тетяна Монтян в 2012 році вперше випробувала свої сили на виборах всеукраїнського масштабу. Про те, якою була ця виборча кампанія, і чого чекати від нових облич у парламенті, вона розповіла в інтерв'ю.

Аналітика від Соні Кошкиної: Приховані резерви. Виворіт.

(мовою оригіналу) Составить максимально достоверный портрет будущего парламента невозможно без внимательного анализа результата мажоритарных округов. Результата, который слишком часто на этих выборах оказывался совершенно неожиданным.

Аналітика від Віталія Портникова: Як розуміти підсумки виборів

(мовою оригіналу) В предвыборном штабе Партии регионов могут праздновать не просто победу на парламентских выборах, а еще и торжество собственного политического расчета.

Аналітика: "Чергове свято демократії фінішувало. Наступного разу ми знадобимося через 5 років"

(мовою оригіналу) "Украинский народ выбрал: он таки проголосовал за оппозицию. Однако, итог выборов по партийным спискам таков: оппозиционные силы завоевали большинство только в половине парламента"

Аналітика від Тараса Чорновола: «Є вказівка витягнути Партию регіонів на 30%»

(мовою оригіналу) За свою политическую карьеру Тарас Чорновил побывал народным депутатом Верховной Рады четырех созывов. В разное время он состоял в политических силах, которые считаются антагонистами — от Народного Руха до Партии регионов.

Аналітика: Як Балогам вдавалося сховатися від кримінальної відповідальності

Як відомо, наша область “прославилася” тим, що міністр МНС Віктор Балога вирішив виставити кандидатами на різних округах Закарпаття свою родину: крім себе, Віктор хоче бачити депутатами Верховної Ради і двох своїх рідних братів — Івана та Павла, а також двоюрідного — Василя Петьовку.

Аналітика: Як Балоги заробляли на знищенні Мукачівського військового аеродрому

Історія знищення Мукачівського військового аеродрому має   шанси увійти до числа найбільших афер України. Аби її «провернути», знадобилися купа часу, підписи багатьох чиновників та «неймовірні» зусилля кнопконатискувачів різних рівнів. У результаті – область назавжди втратила стратегічний і вкрай необхідний об’єкт, а родина Балог збагатилася на мільйони американських доларів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат