Аналітика

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2017-08-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (is_analytics = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Українці на заробітках: що кажуть польські й угорські ЗМІ про наплив "заробітчан"

Деякі експерти навіть вважають, що Польщі слід посилити імміграційну політику. Деякі експерти навіть вважають, що Польщі слід посилити імміграційну політику.

Аналітика від Лещенка: Саакашвілі має забути про українську політику та просити притулку у США

Підписанням указу про втрату Міхеїла Саакашвілі українського громадянства під час його візиту в США президент України намагається ізолювати опального екс-голову Одеської обласної державної адміністрації

Аналітика Тімоти Снайдера: Україна це ключ до розуміння світової історії

Його заслужено називають одним з найяскравіших українських лобістів у світі. Він нагадує, що Україну слід розглядати як один з центрів європейської історії і пояснює, чому слід звертати увагу на неї і сьогодні

Курорти Чорного моря: де і за скільки можна знайти житло на узбережжі

(мовою оригіналу) Множество курортных городов и поселков на Черноморском побережье подойдут любителям как активного, так и размеренного летнего отдыха

Аналітика: Підозріло блискуче Ryanair-івське намисто і наївні українські аборигени

Реакція частини українського суспільства на конфлікт між аеропортом «Бориспіль» та лоукостером Ryanair - чудове підтверження того, що поки що наша країна готова хіба що до вступу у Африканський Союз минулих століть. Але аж ніяк не у Союз Європейський.

Словаки, німці та євреї Закарпаття: маленька штучка червінчик, але…

Пропонуємо вашій увазі черговий матеріал київського журналіста Андрія Ганжі про міжнаціональні стосунки в Закарпатті. Попередні матеріали стосувалися угорської громади, ромської   та румунської національних меншин.

Аналітика: Або Україна проведе реформи, або повернеться до клептократії

Далі мовою оригіналу інтерв'ю з Жераром Роланом, професором економіки та політичних наук Університету Каліфорнії, Берклі (США)

Виноград із Чендеєвого саду. Видатному прозаїку-закарпатцю присвячено

Олександр Масляник, журналіст, літератор: Видатний український прозаїк із Закарпаття Іван Чендей зустрів би 95-у весну

Аналітика від Арестовича: Путін готує окупацію сусідки України та гарячу осінь на Донбасі

Військовий експерт Олексій Арестович (на фото) про "Мінськ" і про сценарій Кремля для України

Аналітика: Життя після «безвізу». Провал самозваних «експертів» і нові цілі для українців

Рішення Ради ЄС про візову лібералізацію для українців – це однозначно перемога України, але й також і самого ЄС, який продемонстрував, що навіть в умовах кризи і внутрішньої політичної турбуленції здатен виконувати обіцянки.

Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоб уникнути проблем. Відповіді на запитання читачів

Нарешті немає потреби доводити, що безвізовий режим стає реальністю – це підтверджує ажіотаж з отриманням біометричних паспортів останніми тижнями.

Аналітика: США послали Росії чіткий сигнал по Донбасу – "розходимося по домівках"

Американці відходять убік від проблем Східної Європи. У стратегічному відношенні Трамп перекладає відповідальність за європейську ситуацію на ЄС. Конкретно - на Ангелу Меркель. А тему Донбасу він дозовано заморожує

Аналітика мовою оригіналу: Путін провалив два плани по Україні, тож палацовий заколот вже близько

Владимир Путин провалил два плана по Украине, в том числе так называемый проект «Новороссия», в связи с чем в Кремле наблюдается атмосфера дворцового переворота. Как это повлияет на судьбу президента РФ, рассказал российский политолог Андрей Пионтковский.

Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом

У четвер пообіді Європейський парламент з великим запасом голосів ухвалить рішення про безвізовий режим для України.
Про це можна говорити з певністю ще до голосування: в Європарламенті завжди була переконлива більшість на підтримку візової лібералізації.

Москаль: За сдачу власти Януковичу Ющенко, Балога и Ульянченко получили миллиард долларов на троих

Чем Путин угрожал Януковичу за ассоциацию с ЕС, как крымская СБУ предала Украину, за что Порошенко "отдал" Балоге Закарпатье, как для "винницких" расчищали дорогу в закарпатской таможне, рассказал в программе Гордона на ТРК "112 Украина" глава Закарпатской ОДА Геннадий Москаль.

Угорці Закарпаття без автономії та з подвійним громадянством: про що домовилися Порошенко та Орбан

Днями на Мальті відбулася зустріч Петра Порошенка та Віктора Орбана. Вона пройшла на тлі непорозумінь через заяви з Будапешта про автономію угорців. За підсумками зустрічі від Порошенка та від Орбана пролунали різні заяви.

Аналітика: Чому закарпатці шукають кращої долі у Французькому легіоні

У силу специфіки моєї професії спілкуюсь щодня з багатьма людьми. Нещодавно мала досить цікаву бесіду з двома закарпатцями, які спробували шукати щастя у рядах Французького іноземного Легіону та не пройшли вхідні тестування.

Аналітика: Що ховається за ідеєю автономії угорців? Ризики та можливості для України

Увесь минулий тиждень український інформаційний простір кілька разів буквально "вибухав" через заяви, які лунали з Будапешта. (На фото – Ласло Брензович та Віктор Орбан)

Аналітика: Закрите акціонерне товариство Україна і його власники

Про те, як п'ять осіб фактично монополізували економіку України і чим це загрожує, розповідає тижневик «Новое время». Експерти видання підрахували – сумарні активи Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського, Віктора Пінчука, Петра Порошенка і Дмитра Фірташа станом на 2016 рік склали 8,1 мільярда американських доларів.

Аналітика: Привілей «кількох паспортів» буде скасовано

Планується, що в разі прийняття відповідного законопроекту існування подвійного громадянства в Україні буде підірвано

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат